Over ons

Fenna Smid is vestigingsmanager van Huiswerkbegeleiding Lyceo Arnhem. Zij is orthopedagoge en heeft sinds september 2014 veel ervaring opgedaan als huiswerkbegeleider, coach en coördinator.

Het spreekt Fenna aan dat Huiswerkbegeleiding Arnhem een persoonlijke werkwijze hanteert, afgestemd op de individuele persoonlijkheid en het leerproces van de leerling. Ze vindt het belangrijk dat de huiswerkbegeleidingslocatie een plek is waar de leerlingen in alle rust aan het werk te kunnen en waar zij hulp op maat krijgen om te ontdekken welke persoonlijke leerstrategieën bij hen passen. Het doel is dat leerlingen zo weer grip krijgen op hun eigen leerproces.

Kenmerkend voor Fenna als huiswerkbegeleider is dat ze niet alleen kijkt naar de leerpunten van de leerling, maar ook naar de sterke eigenschappen. Door deze te benadrukken groeit het zelfvertrouwen en zelfinzicht van de leerling. Open communicatie tussen leerlingen en ouders vindt zij tevens erg belangrijk. In haar vrije tijd houdt Fenna zich vooral bezig met tennis en gitaar spelen, lezen en bordspellen spelen met vrienden.

Voor meer informatie kunt u ook de website van Lyceo Arnhem bezoeken.