Tarieven

Huiswerkbegeleiding Arnhem is elke dag geopend van 14.00-18.00 uur. In overleg met de huiswerkbegeleider worden vaste dagen gekozen waarop de leerling huiswerkbegeleiding heeft. De leerling mag binnen het tijdsbestek zo lang blijven als nodig is. In de proefwerkweek kan de leerling al vanaf 13.00 uur komen en mag hij elke dag naar het huiswerkinstituut komen; hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Lukt het, door bijvoorbeeld ziekte, een keertje niet om naar huiswerkbegeleiding te komen? In overleg met de huiswerkbegeleider is er vast een moment te vinden waarop de gemiste huiswerkbegeleiding kan worden ingehaald.

Meisje 2Huiswerkbegeleiding 2 keer per week
189 euro per maand

Huiswerkbegeleiding 3 keer per week
249 euro per maand

Huiswerkbegeleiding 4 keer per week
299 euro per maand

Individuele bijles
25 euro per klokuur

U krijgt eens per maand een factuur toegestuurd, die u dient te voldoen.

Gratis uitproberen
Nieuwe leerlingen kunnen altijd gratis en vrijblijvend een week meelopen op Huiswerkbegeleiding Arnhem. U kunt zich hier vrijblijvend inschrijven. Wij bellen u dan terug om een afspraak te maken.

Twijfelt u of huiswerkbegeleiding aansluit op de behoeften van uw kind? Of vraagt u zich af of individuele huiswerkbegeleiding beter geschikt is? U kunt bij ons terecht met al uw vragen door u vrijblijvend in te schrijven of een mail te sturen naar: info@huiswerkbegeleidingArnhem.nl